2015. augusztus 2.

Helyzetjelentés + Elvihető fejlécek

Ezt most bármiféle indoklás nélkül:
A kritikás blogok létrehozását intelligencia teszthez kötném. ÁMEN.

Az elmúlt egy órában összeszenvedtem egy új kinézetet, bár színben nem különösebben tér el az előzőtől, egy kicsit világosabb. Így szerintem (időtől és kedvtől függően) nem fog sokáig maradni. Addig is élvezzétek, mert cuki meg kellően csicsás, a mostani igényeknek tökéletesen megfelel.

Valamint erősen kísérleti jelleggel kikerült oldalra (nem sokkal a chat alá) egy hirdető is. Egyenlőre nem biztos, hogy marad. Attól függ, hogy van-e rá igény, na meg persze attól is, hogy képesek vagytok-e értelmesen használni. :D Mindenesetre magamból kiindulva, nem árt. Én legalábbis gyakran rákattintok a chat-en lévő linkekre már csak kíváncsiságból is. A blog követői körülbelül korban és feltételezhetően érdeklődési körben is egyeznek, így nem látom okát, hogy miért is ne lehetne ily módon olvasókat szerezni. Meg persze lehet társszerkesztőt keresni, vagy valakit aki véleményt ír a blogodról...
Szóval lehet hirdetni versenyeket, blogokat...  minden olyat ami a sima chat-en pofátlanságnak tűnne :D

És akkor a fejlécek: 
Ezek olyan csodás darabok, amiket szét kellett effektezni, hogy egyáltalán kinézzenek valahogy. Ilyenkor már az átszínezésen meg topaz clean-en kívül semmi nem segít.
1 megjegyzés: