2014. augusztus 5.

Rendeljetek! :33

Szép jó napot mindenkinek! :3

  A sablon váltás során felbukkantak a régi  modulok is, ahol még számtalan rendelésre volt lehetőség, így a tegnapi nap folyamán úgy döntöttem - hozzá teszem az is közre játszott, hogy bár jeleztem nem egyszer a rendelések inaktivitását, azért jó néhányan felkerestetek ez ügyben -, hogy határozatlan időre újra lesz lehetőség bizonyos szolgáltatások igénybevételére. Igaz, mikor legutoljára még volt lehetőség hasonlóra a nézettség kimerült két-háromszáz főben naponta, ami nem sok megbízást vont maga után. Heti három fejléccel még simán elbírok, de attól tartok most már nem ilyen számokról lenne szó.
  Így hát, természetesen ezeknek szeretnék már most korlátokat szabni, ugyanis temérdek hasonló blog révén, a fejlécek úgy frissülnek a blogokon, mint influenza idején a papír zsebkendő. (Szerintem ez enyhén pofátlanság, de mindegy.) Mivel azt nem lehet egyértelműen kiszűrni, hogy ki az aki ténylegesen hosszútávra szeretné a blogját, vagy egyáltalán szándékában áll-e egy-két "szárnycsapdosás szerű" fejezetnél többet összehozni,, így teljes design átalakításra ezután csak kivételes esetekben lesz lehetőség.  Biztosra veszem, hogy mások örömmel készítenek majd akár csak a szerkesztés örömért olyan  darabokat, amik lehet sosem kerülnek ki, hisz a rendelő meggondolta magát, vagy a prológus után mégsem azokkal a szereplőkkel képzeli el a történetét, de én sajnos nem tartozom ehhez a táboroz. Ha én rászánok a szabadidőmből, akkor szeretném, ha annak célja is lenne. A tapasztalatom alapján a történet első tíz fejezete után már eldől, hogy az illető tervezi-e folytatni, így frissen nyílt vagy több hónapja inaktív blogokra nem vállalok átalakítást.
  Mivel nagy igény van a kritikákra, így ebbe én is bele merek vágni, tehát akit érdekel a szerény és valószínűleg sokszor haszontalan véleményem, az chat-en jelezheti. A kérésem csak annyi, hogy már jól ismerem a minden kritikás blogba ugyanazt a szöveget bemásolt kéréseket, szóval ha lehet ne én legyek a 89. aki ugyanazon hibákat felsorolja, mint az előttem megkeresett oldal szerkesztői. Egyenlőre csak a kinézet és esetleg a szembetűnő helyesírási vagy formázási hibákat fogom érinteni, ugyanis bár természetesen "sok" olyan blog van, ami akár könyv is lehetne, de maradjunk annyiban okkal nem kerültek kiadásra. Amik pedig megütik azt a minőséget, azoknak szükségtelen elmondani, hogy jó amit csinálnak... az olvasóik megteszik helyettem :)
 Fejléceket szívesen készítek, akár friss blogokra is, így aki most kezdi az is írhat ezzel kapcsolatban, ám előtte olvassa el  részletesen a rendelésről szóló menüpontban hogyan is történik mindez. Csupán két személyt teszek a fejléceimre és kizárólag jpg formátummal foglalkozom. Valamint, hogy mindenkinek lehetősége legyen, egy személynek 2 hónapon belül csupán egyet készítek el, hogy biztosan mások is sora kerülhessenek. Azon leveleket amit az egyszerű kéréseimet nem tartalmazzák megsemmisítve semmisnek veszem.
 További információkért látogass el a rendelés menete elnevezésű menüpontra.

//A soraimat visszaolvasva számotokra valószínűleg elég negatív hangnemet ütöttem meg, de senki ne képzeljen semmi rosszat! :D Vannak, akik megbecsülik azokat a design blogokat, akik segítenek nekik. Akadnak olyanok is, akik komolyan kiadják az írásaikat... természetesen mindenre rosszra van kivétel.//

6 megjegyzés:

 1. Kedves Crystal!
  Egy teljes designt rendelnék, ha lehetséges. Már írtam egy mailt:)

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Crystal. Szeretnék egy fejlécet és jelen pillanatban írom az e-mailt.

  VálaszTörlés
 4. Drága Crystal!

  Én is szeretnék egy teljes designt, már tegnap megírtam az e-mailt. Remélem megkaptad! :)

  Ölel
  Jennii T.

  VálaszTörlés
 5. Drága Crystal ! ♥
  Jó magam is egy teljes design felkéréssel jöttem,amit már levélben meg is örökítettem.
  További szép napot ! ♥

  VálaszTörlés
 6. Drága Crystal, én is írtam és remélem el tudod készíteni és nem nehéz feladat számodra. Köszönöm.

  VálaszTörlés