2014. augusztus 4.

Eredményhirdetés!

Sziasztok! 
(Először is, juhu megint új a külcsi :33 Beleuntam a sima kódokba, szóval visszaálltam blogger sablonra, ami azért szuper, mert végre van feliratkozó modul és azért rossz, mert én még ennyit nem szarakodtam a buta blogger miatt. Szóval ha valakinek elcsúszik a kép, vagy ilyesmi akkor elnézést. Ja és valamiért nem hajlandó a drága cseréim egy részét felvenni a listába, azon még dolgozom, akit érint attól még egyszer elnézést :c)
Ugye az előző bejegyzésben jelentkezhettetek egy kis sorsolásra ahol nyereményként egy design-nel lesz gazdagabb a szerencsés blogger társ :D

Kicsit meglepődtem, mert arra nem számítottam, hogy több, mint 40-en jelentkeztek majd, ami lényegesen változtat a körülményeken is, mert ha már így alakult, akkor két embert is kihúztam a kis kalapból. 

Most  kellene lennie valami dobpergésnek, vagy idegölő frusztráló csendnek, ami fokozza az izgalmakat, de sajna nem egy Amcsi filmben vagyunk... így hát a két nyertes:

Regi: Ha minden igaz, neki egy divat blogja van.

L. Szily: Akinek egy most induló történetes blogja van.

Csajok nektek a nap folyamán majd küldök egy levelet. És a többit üziben elintézzük. :) A többiek meg ne csüggedjenek, ha ennek ekkora sikere van, csinálok még hónap végén egy hasonlót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése