2013. szeptember 18.

Verseny eredmények!


Nos itt vannak amikre sokan vártatok :) Gratulálok mindenkinek! A nyereményeket illetően a győztesek természetesen kikerülnek, de ehhez nekem bele kell piszkálnom a blogom kódjába, így ha nem agy tragédia az péntekre marad. DE feltétlen MEGLESZ :D és tudom szokás ilyenkor oklevelet adni, de az igazat megvallva szerintem ez hülyeség. Néhány szóba leírtam, mit miért... Nem húzom a szót, íme:


1.

http://1dzaynandagirl.blogspot.com/
A te képeden a téma fogott meg igazán, nagyon jó és vidám ötlet, hogy a barátaiddal készült fotókat használtál fel. Nekem a szín összeállítás is tetszik, összességében egyedül a szöveg az amivel nem szimpatizálok. Tudom nagy divat ez az everywhere, csak hát ... igazából mindegy is, gratulálok, nagyon egyedi munka! :)


2.


http://imtheinfinity.blogspot.hu/
Ami az előzőnél a téma, nálad a kivitelezés. Mindig is irigykedtem az ilyen tehetséges emberekre, nekem még csak hasonlót sem sikerülne felmutatom. A szín választás tökéletes a képek is passzolnak. Nagyon szép! *-*


3.


http://withyouwithalife.blogspot.hu/
A te képeden ami igazán megfog az a sok szín, egyszerűen ránéz az ember és jobb kedve lesz. A kivitelezéssel itt nekem már voltak apróbb problémáim. A kép választás nagy részben jó, de az oldalt lévő fiú valamiért kitűnik. A szöveg is fejtörést okozott, de aztán összeállt a kép, de egy más betűtípussal sokkal jobb összhatást érhettél volna el.

És akkor akik nem értek el helyezést, de pár szót ige is megérdemelek:http://mindentezenablogon.blogspot.hu/
A te képeden aranyos ötlet volt a nevetés, mit téma, de legyünk őszinték a megvalósítással már voltak gondok. Háttérnek mindenképp egy kevésbé karakteres páros választottam volna, a narancs és lila nagyon ritkán mutat jól. A rászerkesztett képeket összemostam volna a háttérrel, hogy ne látszódjanak a kivágások.

A te képednél ami a leginkább ront az összképen az a kevés kép, rátettél ugyan néhány png-t, de ha egy kicsit többet válogattál volna össze, sokkal izgalmasabb hatást érhettél volna el. A szövegben van egy kis elírás, ez bárkivel megesik, de legközelebb nézd át! Igazából amúgy nem rossz elképzelés :)

És akiket ki kellett volna "zárom" :
Csajok, nektek nem sikerült tartani a kép méretére való szabályt! :c


www.angi-and-the-btr.blogspot.hu
Aranyosak a képek, kedves kis ötlet, de sokkal többet is össze válogathattál volna, és ilyenkor a színkombinációkra is ügyelni kell. A kivitelezést illetően inkább halványítsd el a képek szélét, az se baj, ha kivágod, de pl. a cicák mögötti fehér hátteret könnyedé el lehet tüntetni. Én választottam volna esetleg egy mesét vagy valamit ami köré építhettem volna az egész kép stílusát... :3www.shakeback.blogspot.hu
Az elképzelés nem rossz. A színek is többé kevésbé passzolnak... több épületet tettem volna rá, hogy ezt a sok csillagot ne keljen bevetni... ha több épületet teszel rá, fölösleges a csillogás, hisz van mit nézni és nem csak a háttér marad! :)

6 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Juj, nagyon szépen köszönöm! Nem gondoltam volna, hogy első leszek ennyi tehetséges szerkesztő mellett, de kellemes meglepetésként ért az eredményhirdetés, és örülök, hogy sikerült valami egyedit alkotnom.(:
  Még egyszer nagyon szépen köszönöm, örültem, hogy részt vehettem a versenyeden!<3

  VálaszTörlés
 3. de szépek lettek a képek :):o :D ;)

  VálaszTörlés
 4. öö..köszi?:D
  Amúgy megcsináltam a kép méretét olyanra,amilyen kellett,lehet hogy a halvány széle miatt vagy hogy nem csak egy progival szerkesztettem,más lett:c

  VálaszTörlés
 5. Juj, köszönöm! Nem is gondoltam volna, hogy egyáltalán helyezett leszek, de nagyon örülök neki!:D A többi munka is nagyon szép lett:)
  Nem is tudom mit mondjak:D
  Még egyszer köszönöm!
  IR*

  VálaszTörlés
 6. Ó, én is köszönöm a helyezést! Nagyon örülök neki, gratula a többieknek is! <3

  VálaszTörlés