2013. szeptember 14.

Kritikák

Nos egy fejléc mindenképpen hiányzik. A jelenlegi kinézetben egyszerűen semmi összhang nincs. A háttérnek egy kisebb mintás képet választanék, ami ha lehet ne legyen mozaikos. A szélességet kisebbre venném, és a jelenlegi moduloknak bőven elég egy oldalsáv. A sablon választást sem tudom díjazni, nagyon keveseknek sikerül jót kihozni belőle... de te nem vagy köztük. Az egyszerű sablon sokkal jobban mutat. A bejegyzések betűtípusát állítsd verdana-ra és a félkövér teljesen felesleges, valamit ez a barack szín sem a legjobb. A chat színe igazából nagyon kitűnik...fekete sehol máshol nincs, nem értem miért pont azt választottad alapnak :'D A címeknek nyugodtan válassz valami díszesebbet, feldobja az egész blog hangulatát. A szereplőket valahogy egyméretűre állítanám, hogy ne legyen ilyen össze-vissza.

Stay alive
Nos a fejlécet nagyon tetszik... érdekes, hogy színátmenetes, mindenképp egyedi ötlet. A blogod alapvetően bejön, így inkább pár kis észrevételt írnék... hisz ami jó azon semmiképp se változtass :D Az első az lenne, hogy a bejegyzések betűtípusát állítsd egyméretűre... ahány bejegyzés annyi változat, nem esztétikus.  Nyugodtan vehetnéd egyszerűbbre... egy arial közepes betűméret tökéletesen megteszi, valamint a sorkizárt is javít a blog kinézetén. A másik pedig az egér, szerintem egyszerűen nem passzol a blog hangulatához, de ez lehet csak az én mániám... valamiért jobban kedvelem az egyszerű kisebb egereket.

Honestly critics for you
A fejléc nekem nagyon megtetszett, aztán jobban megnézve egy kis hibát találtam... az a virágos akármicsoda nélkül tökéletes lenne. A lány vörös haja meg a ruha mindenképp a barnás vintage felé hajlik, de az a virág sem színvilágban sem stílusban nem illik oda. A szaggatást irigylem, én egyszerűen nem tudok rájönni hogy csináljátok :DD A háttér illik a fejléchez, nagyon hangulatos színe van, az ilyen pasztell színekre egyszerűen jobb ránézni, barátságosabb a szemnek. A bejegyzés betűtípusa egy kis tévedés, mindig is egyszerűt kell választani, ami könnyen olvasható. A linkek színénél nem értem ezt a pirosas-vörösest... vagy sötét vagy világos barna jobb lenne. Ezeket leszámítva tetszik :)

1 megjegyzés: