2013. augusztus 20.

Szaggatás brush

Szaggatás brush, csak ötöt találtam... de remélem ennyi is elég lesz :)

Itt halkan megjegyezném, hogy chaten új rendszer lesz, ugyanis már nagyon felbasz, hogy random kezdő fejléces blogok kérnek tőlem ezt-azt, persze link nélkül ...aztán később az oldalára tévedve nézek, hogy mi a fasz. Tőle (név direkt nincs) kértek valamit, ő lusta volt keresni/vagy nem talált és jött hozzám a kérésével. Én kerestem és ő meg szépen átmásolta, mint aki jól végezte dolgát. Vicc esküszöm.

Mától: írsz emailt, hogy mit szeretnél, vagy linkeled a kéréssel a blogodat is chaten. Ezzel az a célom, hogy kiküszöböljem, hogy szamarat csináljanak belőlem, vagyis én nem fogok senkit ellenőrízgetni, csak maga a tudat, hogy vállalod magad már megnyugtat... xD Bár igazából a blogod is csak egy álca... szóval rád támadni az utcán szinte biztos, hogy nem fogok.




Tovább a képekhez!

4 megjegyzés:

  1. AZ ilyenektől a falra tudok mászni -.- vagy csinálja normálisan, a saját legjobb tudása szerint, vagy ha már egyszer tőled kér akkor dobhatna oda egy forrást vagy átirányíthatná ide az emberkét akinek a kérését nem tudja teljesíteni

    VálaszTörlés
  2. szia viszek egy brushot..és amugy nagyon jók :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Vittem az összeset :) Köszönöm!

    VálaszTörlés