2013. július 5.

Kritika ~ 22. 23. 24. 25. 26.

.:: B.Y.B.™ ::.
A fejlé nagyon szép és az egész blogon harmonizálnak a színek is. A háttér egy kicsit mozaikos, de alig észrevehető.  A bejegyzések címének betűtípusát egy kicsit nagyobbra, a dátumét pedig kisebbre venném. Nem tudom direkt  írtad-e úgy, de a "szeretemaz  olvasóim" modulban hiányzik egy szóköz. Amúgy nagyon szép blog :)

▲ A girl without feelings..
Amikor megnyitottam a blogod "megcsapott" az élénk szín, de valahogy mégis tetszik. Nem szokványos kinézet, az egyszer biztos. Az oldalmodul információs részénél nekem valahogy nem passzol az a pirosas szín , egy másik árnyalatot választanék. A oldalakat felülre tenném, valamit a dátum betűtípusát egyszerűbbre és kisebbre állítanám be. Igazából amúgy nagyon magával ragadó ez a színes-fekete kombó.

Sorstalanság
A fejléc valamiért a gportalos oldalakat juttatja eszembe. Nagyon egyedi és szép, a szöveg is tetszik rajta, az egyedüli bajom vele, hogy a pontok után nem tettél szóközt. A bejegyzések szövegét állítsd sorkizártra a  hátteret pedig állandóra. Én a címeket valami írásos betűtípusra állítanám, hogy ne legyen olyan egyhangú a blog. A bloglovin-os kép valahogy nem illik oda, ha szeretnéd csinálok neked egy kicsit sötétebbet, hogy ne üssön el a blogtól. . A chat fölé szerintem fölösleges oda írnod, hogy hogyan lehet képet betenni. Összességében nekem tetszik a kinézet, feldobnám kicsit és akkor már tökéletes lenne :)

Make a wish
Az egész blog valahogy elvarázsol,  nagyon szép a háttér és a színek is összeillenek. A fejléc is nagyon tetszik, az egyedüli amit nem értek, hogy az egyik oldala miért vagy "elszaggatva", szerintem jobban nézne ki anélkül. Igazából nagyon szép blog :)

Dance
Nos mivel a saját fejlécemről nem szeretnék írni ezért akkor inkább a többiről. A háttér szerintem nem passzol a fejléc színéhez, valahogy olyan barnás. A sablont átállítanám simára, mert a mostani nem a legjobb. Az oldalak színét is valami pasztell rózsaszínes árnyalatra állítanám, a linkek színét pedig élénkebbre, mint amilyen a fejlécen is van. A bejegyzések szövegét át állítanám feketére és a dőlt betű teljesen fölösleges. Az oldalmodulok címét is rózsaszínesre venném a bejegyzés betűtípusával megegyezőre, és a kék szín sem illik sehogyan sem a bloghoz.... szóval azt is átállítanám. A chat színe túlzottan is élénk rózsaszín,  szerintem állítsd áttetszőre. 

1 megjegyzés:

  1. A 'szaggatott' fejléc nevében nyilatkozom, bár nem én szerkesztem azt az oldalt, és nem is én írom a blogot, de mivel senki nem írta meg neked, ezért én megírom. Annak a szerkesztőnek van egy bizonyos 'sajátossága', ez pedig a 'szaggatás'. Nézz be hozzá.:))
    http://headercenter.blogspot.hu/

    VálaszTörlés