2013. június 27.

Kritika ~ 5.

I know I am not alone
Blog design: A fejléc a maga egyszerűségével nagyon szép, bár én kisebbre vettem volna a képet, hogy a fejek végét ne vágja le. A bejegyzés szövege és háttere is passzol mindennel. Az oldal modulok címének a betűtípusát átállítanám a bejegyzés címével megegyezőre, vagy esetleg lehetne olyan a betűtípus, mint a fejlécen is van. Nagyon divatos blogod van, grat hozzá :)

Történet: Sok fejezet van így csak a történet egyik részébe kezdtem bele. Hát hűű, ritkán mondok ilyet, de egy kis fantáziával még akár rendes könyvet is írhatnál. Nagyon választékosan írsz, ráadásul kimondottan tetszik, hogy nem úgy kezdődik a történet, hogy Kelly már szívecskéket lát, mikor az 1D szóba kerül. Összességében csak jókat tudnék mondani, mivel se helyesírási hibákat nem ejtesz, és a történetet is korrekt módon és kreatívan vezeted, folytasd mert ritka az ilyen :DD

1 megjegyzés:

  1. Azt a... nagyon szépen köszönöm, alig találok szavakat. Biztosan folytatni fogom és átállítom a betűtípust a moduloknál. A divatos jelzőt, meg kétszer is elolvastam, mire elhittem. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm <3 :)

    VálaszTörlés