2013. június 28.

Kritika ~ 10. 11. 12.

Just one life . . .

A fejléc a maga egyszerűségével szép, de én kevesebbszer tettem volna rá Cara képét, valamit a keretet is kihagytam volna. Ez  szürkés szín valahogy elegánssá teszik a blogot, de az oldal szövegét egy idő után nehézkes lesz a szemnek olvasni, ezen leginkább egy bejegyzés háttér segítene. Nekem egy talán kicsit túl egyhangú ez a szürkeség, és a kékes-zöldes kiegészítő színt valami erőteljesebb uralkodóbb színre cserélném, hogy nem legyen ennyire visszafogott.. A kiegészítő színt belecsempésztem volna a fejlécen is, akkor tökéletes lenne minden. Kisebb hibákat leszámítva szép blog! :)

Kezdetben nagyon hiányzik egy fejléc. A bejegyzések szövege katasztrófa, az ilyen betűtípusokat nagyon nehezen lehet elolvasni, elfárad az olvasó szeme. Az alapsablon is átállítanám, nagyon ritka, hogy az ilyen típusú sablon jól mutatna akármelyik blogon.  Az oldalmodul üres és a szereplők képei sem egy méretűek. Hiányzik egy küldön oldal a fejezetekhez, hogy keresgélés nélkül megtalálja, akit érdekel. A háttér sem jó... ami azt illeti a blogon nagyon sok mindenen kellene változtatni.


I need your love
A fejléc nagyon aranyos, bár alapvetően egyszerű mégis tetszik. Az egyedüli ami rossz, az a fiú kivágása, belelóg a szöveg csíkjába. Az oldala hátterének vagy valami rózsaszínt vagy fehéret választanék, ez a szürkés  nem illik a bloghoz. Az összes címet beállítanám egy írásos betűtípusra ami illik a fejléchez. A linkek színét világosítanám, hogy ne legyen ennyire elütő. Az oldalmodul túl üres, tegyél ki pár dolgot amivel színesítheted a blogot :)

És ami mindenkinek szól, nagyon sokan nem használtok sorkizárt elrendezést, pedig sokkal esztétikusabb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése